Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΑΠΑΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ



Πολυκερματισμό του πολιτικού συστήματος καταγράφει η δημοσκόπηση της DATA RC που δημοσιεύει την Κυριακή η εφημερίδα «Πελοπόννησος».
Το 73,9% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι η χώρα οδεύει προς λάθος κατεύθυνση. Οι πολίτες δηλώνουν δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση, αλλά και για την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ. Τα στοιχεία δείχνουν ένα  προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στο «Ποτάμι» στην Αχαΐα. Στην πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 21,2%, η Νέα Δημοκρατία 14,1%, το «Ποτάμι» και η Χρυσή Αυγή ισοβαθμούν στην 3η θέση με 8,5%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 4% και έπονται το ΠΑΣΟΚ με 3,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,2% και η Δημοκρατική Αριστερά με 1,4%.



















http://www.makeleio.gr/?p=71324

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com