Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Εικόνα εγκατάλειψης στο parking του ΓΕΕΘΑ ...


Αναγνώστης της zougla.gr εξέφρασε τον προβληματισμό του για την εικόνα εγκατάλειψης που επικρατεί στον υπαίθριο χώρο Νο 7, πίσω από το κτίριο όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του ΓΕΑ.

Το συγκεκριμένο σημείο λειτουργεί ως χώρος στάθμευσης και, όπως αναφέρει ο αναγνώστης, υπάρχουν άπειρες λακκούβες, κατάλληλες για δοκιμές… Hummer!



Η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται με δυσκολία, με το κάτω μέρος των αυτοκινήτων να βρίσκεται διαρκώς εκτεθειμένο σε κάποια μεγάλη πέτρα ή ένα κομμάτι ξύλο που έχει μεταφερθεί στο σημείο ύστερα από έντονη βροχόπτωση ή ριπή ανέμου.





Μέχρι στιγμής οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν έχουν ασχοληθεί με την αποκατάσταση του συγκεκριμένου χώρου, ο οποίος είναι γεμάτος χαλίκια, πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα.















http://www.zougla.gr/greece/article/ikona-egatalipsis-sto-parking-tou-ge8a

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com