Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤOY ISIS ...


Ο αρχηγός του Ρωσικού Γενικού Επιτελείου Βαλέρι Γκερασίμοφ, δήλωσε πως το ISIS (Ισλαμικό Κράτος), διαθέτει 70 χιλιάδες μαχητές-μέλη διαφόρων εθνοτήτων.
Σύμφωνα με την  είδηση που μετέδωσε το πρακτορείο Ιτάρ Τας, ο αρχηγός του Ρωσικού Γενικού Επιτελείου Βαλέρι Γκερασίμοφ σε συνάντηση που είχε με στρατιωτικούς ακολούθους 50 χωρών, προέβη σε εκτίμηση για την κατάσταση στην περιοχή.
Ο στρατηγός Γερασίμοφ εκτίμησε πως ο αριθμός των μελών-μαχητών του ISIS φτάνει στους 70 χιλιάδες και ότι αυτοί εξακολουθούν και είναι σε κατάσταση πολέμου σε Ιράκ και Συρία.
Ο αρχηγός Γερασίμοφ εξέφρασε την ανησυχία που αισθάνεται η Ρωσία, καθώς οι δυτικές χώρες προσφεύγουν σε κάθε μέθοδο για να ανατρέψουν επίσημες και νόμιμες κυβερνήσεις τρίτων χωρών.
Ο Γερασίμοφ αναφερόμενος στα περιστατικά βίας σε Ουκρανία, Ιράκ και Συρία όπως και στις ¨έγχρωμες¨ επαναστάσεις προειδοποίησε λέγοντας πως οι δυτικές χώρες επεμβαίνουν ξεκάθαρα στα εσωτερικά άλλων χωρών, χρησιμοποιούν στρατιωτική δύναμη και πρόσθεσε πως ¨Ήμασταν μάρτυρες τέτοιων περιπτώσεων στην Γιουγκοσλαβία και στην Λιβύη και βλέπουμε αυτό το θέμα να πραγματοποιείται και στην Συρία¨.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com