Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Οι Financial Times “βλέπουν” πρόωρες εκλογές – Απίθανη η εκλογή Δήμα ...


Όπως σημειώνεται, ο Σταύρος Δήμας φαίνεται πλέον απίθανο να συγκεντρώνει τις απαιτούμενες 180 ψήφους στον τελευταίο γύρο στις 29 Δεκεμβρίου.
Το ενδεχόμενο της εκλογής του Σταύρου Δήμα να μοιάζει όλο και πιο απίθανο, μετά και το τέλος της σημερινής δεύτερης άκαρπης ψηφοφορίας, υπογραμμίζουν σε δημοσίευμά τους οι Financial Times.
Το κοινοβούλιο της Ελλάδας απέτυχε να εκλέξει νέο πρόεδρο στο δεύτερο γύρο ψηφοφορίας την Τρίτη, αυξάνοντας την πιθανότητα πρόωρων γενικών εκλογών το Φεβρουάριο οι οποίες θα μπορούσαν να φέρουν το αντιμνημονιακό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι FT.
Όπως σημειώνεται, ο Σταύρος Δήμας φαίνεται πλέον απίθανο να συγκεντρώνει τις απαιτούμενες 180 ψήφους στον τελευταίο γύρο στις 29 Δεκεμβρίου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ,σύμφωνα με το Left.gr, έχει διατηρήσει ένα σταθερό προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις έναντι της Νέας Δημοκρατίας. Ο ηγέτης του, ο Αλέξης Τσίπρας βεβαιώνει ότι αν εκλεγεί, θα απαιτήσει μία μεγάλη διαγραφή του ελληνικού χρέους και θα αναζωογονήσει την οικονομία μέσω της αύξησης των δημοσίων επενδύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com