Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

“Θεία” παρέμβαση υπέρ του Σταύρου Δήμα ; ...


Περίεργο παρασκήνιο παίζεται  τις τελευταίες ώρες σχετικά με την φερόμενη παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμου για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

 Απαρχή της έντονης φημολογίας για πολιτική παρέμβαση του Ιερώνυμου ήταν η συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι βρέθηκαν δίπλα στα παιδιά του “ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ” Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης στο Μόσχατο.
Μετά τη συνάντηση πολλοί μίλησαν για παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο κ. Ιερώνυμος ζήτησε να εκλεγεί τελικά Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.
Η είδηση αυτή προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έκανε λόγο για ψευδή δημοσιεύματα που προκαλούν και προσβάλλουν τον Αρχιεπίσκοπο. Πηγές της Κουμουνδούρου αναφέρουν επίσης ότι κατ’ ιδίαν συνάντηση του Αρχιεπισκόπου με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρξε ποτέ και ο διάλογος που είχαν οι δύο άνδρες έγινε ενώπιον συνεργατών τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες κύκλοι του Αρχιεπισκόπου αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης «Δεν υπέπεσε στην αντίληψή τους τέτοιος διάλογος».
Και ενώ η διάψευση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη ανακοινωθεί, έρχονται τα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου “Αποστολή Αγάπης” της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, για να διαψευστούν όλοι.
Σε αυτή την εκδήλωση ο κ. Ιερώνυμος όντως πραγματοποίησε πολιτική παρέμβαση και σημείωσε με νόημα: “εγώ είμαι πατέρας και μπορώ να λέω και πράγματα παραπάνω. Τι βάζουμε μπροστά; Το κόμμα η την πατρίδα;”
Από αυτή τη φράση πολλοί θεωρούν πως ο Αρχιεπίσκοπος, κ. Ιερώνυμος ουσιαστικά ζητά να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.





























http://www.makeleio.gr/?p=237431

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com