Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ (!) ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!!!!... Τατσόπουλος: Κατεβαίνω με το “Ποτάμι” ....


Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές με το “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πέτρος Τατσόπουλος, από τη Χαλκίδα.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής παραβρέθηκε στην πολιτική εκδήλωση του κόμματος, στο δημαρχείο της πόλης και μιλώντας αποκλειστικά στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη, ανακοίνωσε πως θα “κατέβει” με το “Ποτάμι”, εφόσον βέβαια εγκριθεί η υποψηφιότητά του από το κόμμα.
"Στην ουσία έχουμε μπει ήδη σε μία άτυπη προεκλογική περίοδο γιατί οι πιθανότητες για να βγει Πρόεδρος είναι πολύ λίγες, αν δεν υπάρξει εθνική συναίνεση, αν δεν συμφωνήσουν δηλαδή τα δύο μεγάλα κόμματα η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ κατά κύριο λόγο αλλά και όλα τα υπόλοιπα κόμματα του δημοκρατικού τόξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com