Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Δημοσκόπηση Alco: Κλείνει η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Τρίτος ο Λαϊκός Σύνδεσμος ...


Νέα δημοσκόπηση βλέπει το φως της δημοσιότητας από την εταιρεία Alco αυτή τη φορά σε μια προσπάθεια να καταδειχθεί η ανάγκη της συγκυβέρνησης να εκλεγεί ΠτΔ από την παρούσα Βουλή! Στην πρόθεση ψήφου η ψαλίδα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ κλείνει στις 3,6 ποσοστιαίες μονάδες υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, από 4,8% που ήταν στην προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ καταγράφει 24%, έναντι 27,6% του ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτο κόμμα κατατάσσεται ο Λαϊκός Σύνδεσμος με 5,6% και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 5%, το ΚΚΕ με 4,4% και το Ποτάμι με 4,1%. Οι ΑΝΕΛ καταγράφουν ποσοστό 2,9%, ποσοστό οριακό για την είσοδό τους στη Βουλή. Σημαντικό το ποσοστό των αναποφάσιστων, που ανέρχεται στο 11,8%.

Σε ό,τι αφορά στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ή την προσφυγή στις κάλπες, περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες, δηλαδή το 54%, προτιμούν να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ το 37% θέλει εκλογές και ένα 9% δεν έχει άποψη.
































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com