Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Στα "άκρα" η κόντρα του Νότη Μαριά με τους ΑΝ.ΕΛ - Λίγο πριν την έξοδο ...


Mε το ένα πόδι εκτός Ανεξάρτητων Ελλήνων βρίσκεται ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, καθώς μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ, εξαπέλυσε μύδρους κατά του προέδρου του κόμματος, Πάνου Καμμένου.
Ο κ. Μαριάς έκανε λόγο για μνημονιακή διολίσθηση του Πάνου Καμμένου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων και προειδοποίησε πως θα διακόψει κάθε συνεργασία με το κόμμα, εάν στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί δεν επικυρωθεί η προγραμματική συμφωνία κατά του Μνημονίου.
Χαρακτήρισε τραγικό λάθος την απόφαση των Ανεξάρτητων Ελλήνων να στηρίξουν την κυβερνητική ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, σημειώνοντας πως σε αυτή τη ρύθμιση περιελαμβανόταν και η επέκταση της έκτακτης εισφοράς έστω και μειωμένης.
Στέλνοντας σαφές μήνυμα στο κόμμα του ο κ. Μαριάς σημείωσε πως δεν εξελέγη ως εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά ως εκπρόσωπος των αντιμνημονιακών δυνάμεων και πολιτών. 
























https://gr.news.yahoo.com/%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%AC%CE%BA%CF%81%CE%B1-%CE%B7-%CE%BA%CF%8C%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com