Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Τι απαντάει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος για τα σενάρια συνεργασίας Νέας Δημοκρατία – ΣΥΡΙΖΑ ...


«Σε μια δημοκρατία εφικτό είναι ό,τι αποφασίζει ο κυρίαρχος λαός. Αυτός αποφασίζει», δηλώνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε ερώτηση αν θα ήταν εφικτή μια κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Λίγες εβδομάδες μετά τη μαραθώνια συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και του τότε υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο Έλληνας Επίτροπος, πλέον, της Κομισιόν κ. Αβραμόπουλος, αφήνει σε σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ.
«Οι πολιτικοί και τα κόμματα οφείλουν να βρουν το πιο πρόσφορο και δημοκρατικό δρόμο να εφαρμόσουν την εντολή αυτή», δηλώνει ο κ. Αβραμόπουλος, δίνοντας έτσι το δικό του στίγμα τόσο στα σενάρια πρόωρων εθνικών εκλογών αλλά και στα πολιτικά πηγαδάκια που «ποντάρουν» σε μετεκλογικές συνεργασίες στο πλαίσιο μιας κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης.

























hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com