Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Έπιασαν λιμενικό στη Ρόδο για κλοπή από σκάφος που είχε κατασχεθεί!


Πρόκειται για Λιμενικό που υπηρετεί σε νευραλγική υπηρεσία της περιοχής, ο οποίος κατηγορείται ότι πήρε από σκάφος που είχε κατασχεθεί και φυλάσσονταν στο λιμάνι της Ρόδου, μια εργαλειοθήκη!Σύμφωνα με την αναφορά που έγινε σε βάρος του, πολίτης φαίνεται ότι αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και αφού ανέφερε το περιστατικό στην υπηρεσία ασφαλείας του Λιμεναρχείου της Ρόδου, δόθηκε αμέσως εντολή από τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ρόδου να συλληφθεί.
Στο μεταξύ, ο Λιμενικός, που είχε αντιληφθεί προφανώς τι είχε γίνει, πήγε και παρέδωσε από μόνος του τα εργαλεία που είχε αφαιρέσει από το σκάφος στην υπηρεσία του.
Πρόκειται για σκάφος που τελεί υπό κατάσχεση στο λιμάνι της Ρόδου και το οποίο είχε μεταφέρει στη Ρόδο πριν από μερικές μέρες 16 παράνομους μετανάστες.
Αμέσως, ενημερώθηκε ο περιφερειακός Λιμενάρχης Γιάννης Αργυρίου και το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος.
Με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος σήμερα το πρωί
ενώ σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία για την παραπομπή του στη δικαιοσύνη.

Πηγή : rodiaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com