Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

“Ήταν πρώτη του Νοέμβρη”- Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου ...



Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα “Εμπρός”
“Είχαμε δεν είχαμε συμπληρώσει έναν μήνα στα κελιά των φυλακών του Κορυδαλλού, εγώ και οι Συναγωνιστές μου, όταν ώρα εσπερινή γύρω στις οκτώ η ώρα το βράδυ μάθαμε ότι έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Βόρεια Προάστεια, στη Λεωφόρο Ηρακλείου, κάποιοι αδίστακτοι εγκληματίες αναρχοκομμουνιστές είχαν δολοφονήσει δύο νέους της Χρυσής Αυγής, ενώ χαροπάλευε και ένας άλλος. Τα αισθήματά μας όπως ήταν φυσικό ήταν θλίψη, οργή, αγανάκτηση και απέχθεια όχι μόνον για τους δολοφόνους, αλλά και για αυτούς που όπλισαν ηθικά με τη λάσπη τους και τις συκοφαντίες τους, τα χέρια τους.
Ήταν ζεστό το αίμα, ακόμη άχνιζε στον χώρο της σφαγής κι αυτοί οι αλήτες, οι οποίοι παριστάνουν τους δημοσιογράφους και τους καθώς πρέπει ενημερωτές του λαού, άρχισαν να ρίχνουν λάσπη ακόμη και πάνω στο αίμα δύο παλληκαριών που είχαν χάσει την ζωή τους έξω από ένα γραφείο στο οποίο κυμμάτιζε η Γαλανόλευκη! Ήλθαν οι πρώτες “ειδήσεις”… Η πρώτη “πληροφόρηση” ότι δεν αποκλείεται η δολοφονία των δύο παλληκαριών να ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας… Ένας από αυτούς μάλιστα του ξέφυγε και είπε ότι οι πυροβολισμοί έπεσαν σε δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας και θα μπορούσαν να σκοτωθούν και… άνθρωποι!!!
Γλώττα λανθάνουσα τα αληθή λέγει και αυτό ακριβώς συνέβη με τον “κύριο” αυτό για τον οποίο οι Χρυσαυγίτες δεν είναι άνθρωποι. Δεν είναι καθώς πρέπει καθάρματα σαν κι αυτόν, έκφυλα πουλημένα τομάρια στην υπηρεσία των “νταβατζήδων” της δημόσιας ζωής, στην υπηρεσία αυτών οι οποίοι τυραννούσαν και τυραννούν την Πατρίδα και οι οποίοι στο πρόσωπο της Χρυσής Αυγής είδαν τον απόλυτο εχθρό τους, την μοναδική απειλή για το βασίλειο της διαφθοράς τους. Οι σφαίρες έπεσαν, δυο παλληκάρια άφησαν την τελευταία τους πνοή έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όμως κανείς δεν έδωσε σημασία στις κρίσιμες παραλείψεις(;) και τα λάθη(;) των αρχών!
Κανένας δεν ερεύνησε πώς και γιατί ενώ κάθε ημέρα λειτουργίας της τοπικής οργανώσεως στην Λεωφόρο Ηρακλείου υπήρχε αυτοκίνητο της αστυνομίας, εκείνη την ημέρα “έτυχε” να απουσιάζει. Κανένας δεν συσχέτισε το γεγονός της στυγνής δολοφονίας με την έρευνα σε αυτά ακριβώς τα γραφεία μία ημέρα πριν από την αστυνομία όπου σαν ενοχοποιητικά στοιχεία είχαν από τις αρχές κατασχεθεί και αλεξίσφαιρα γιλέκα… Κανένας δεν συσχέτισε το έγκλημα με το ότι μία ημέρα πριν την δολοφονία είχε ζητηθεί από τους βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής να παραδώσουν τα όπλα τα οποία κατείχαν με νόμιμη άδεια οπλοφορίας!
Άφθονα τα κροκοδείλια δάκρυα, αλλά για τα δύο νεκρά παλληκάρια που δολοφονήθηκαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής δεν έστειλε συλλυπητήρια ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ούτε ο πρωθυπουργός της χώρας όπως είχαν πράξει για μια άλλη δολοφονία έναν μήνα πριν. Φαίνεται πως γι’ αυτούς ακόμη και οι νεκροί έχουν πολιτικά φρονήματα κι ότι κάποιοι απ’ αυτούς δεν αξίζουν συλλυπητηρίων.
Πέρα από αυτούς όμως που πάτησαν την σκανδάλη και δολοφόνησαν τα δύο παλληκάρια, υπάρχουν οι ηθικοί αυτουργοί. Υπάρχουν οι φυλλάδες και τα κανάλια, όλοι αυτοί που γυρνούσαν τις γειτονιές και φώναζαν το σύνθημα “Τσακίστε τους Χρυσαυγίτες”. Υπήρχε ακόμη και η δήλωση βουλευτού του ΚΚΕ που έλεγε “από το Πέραμα ως το Κερατσίνι φασίστας δεν θα μείνει”. Υπήρχαν ηθικοί αυτουργοί και ήταν και είναι, γιατί οι τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής συνεχίζονται, όλοι αυτοί που διψούν για αίμα εθνικιστικό και δεν το κρύβουν.
Πρώτη Νοεμβρίου 2013 – πρώτη Νοεμβρίου 2014: Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την στυγνή δολοφονία των δύο παλληκαριών. Σε ολόκληρη τη χώρα στις 19:05 όπου υπάρχουν Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες θα ανάψουν φλόγες, φλόγες ιερές στη μνήμη εκείνων που δεν λησμονούμε. Αδέλφια ας είναι ελαφρύ το χώμα που σας σκεπάζει, θα αγωνιστούμε για να μη πάει χαμένο το αίμα σας!
Αδέλφια, κάθε πρώτη Νοεμβρίου να ξέρετε εκεί στα γλαυκά ουράνια όπου βρίσκονται οι ψυχές σας πως υπάρχουν κάποιοι που δεν θα σας ξεχάσουν ποτέ!”
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com