Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ από Καμμένο: Η Ξουλίδου ήταν η βουλευτής που πήγαν να εξαγοράσουν με 3 εκατ. ευρώ!” – Ξουλίδου: “Εγώ ήμουν η βουλευτής που πρότειναν λεφτά για να ψηφίσω Πρόεδρο Δημοκρατίας!”!!!

Μιλώντας στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” του Άκη Παυλόπουλου στο Ble Sky, η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, κατήγγειλε ότι στέλεχος της ΝΔ της πρότεινε χρηματα για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας.
Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, της έγινε η πρόταση “με την οποία θα έλυνε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής της”.
Επίσης πρόσθεσε: “ο συγκεκριμένος μου ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια”.

 Τις καταγγελίες της Σταυρούλας Ξουλίδου επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. “Η κυρία Ξουλίδου εδώ και καιρό με είχε προειδοποιήσει ότι υπάρχει μία τέτοιου είδους προσφορά”, κατήγγειλε ο κ.Καμμένος, αποκαλύπτοντας ότι την συμβούλεψε να δεχθεί για να παγιδέψουν τον μεσάζοντα : “Της είπα να αποδεχτεί την πρόταση ώστε να μπορέσουμε να τεκμηριώσουμε αυτό που συμβαίνει, δηλαδή ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι προσφέρουν χρήματα για να γίνουν αποστασίες από την μεριά των Ανεξάρτητων Ελλήνων”.
“Πράγματι κάναμε όλες τις ενέργειες αυτές ώστε να της κλείσει ραντεβού στο γραφείο της κ. Ξουλίδου. ο συγεκκριμένος κύριος ανέβαλε δυο φορές το ραντεβού. Εμείς βεβαίως θα είχαμε ειδοποιήσει το τμημα εκβιαστών της Ασφάλειας, π΄ροκειμένου να υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος προσθέτοντας ότι “οφείλει η δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα”.
“Πιστεύω ότι μπορούν να βγουν σοβαρά αποτελέσματα σε σχέση με το τι έχει συμβεί με την επίθεση που έχουν δεχτεί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για να υπάρχουν αποστασίες και να βρεθεί ο μαγικός αριθμός των 180 βουλευτών που θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας” σημείωσε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ.




















 http://www.makeleio.gr/?p=216985

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com