Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)--O Αναπληρωτής Ανώτατος Διοικητής Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης στον Αυλώνα στα ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ...


Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, ο Αναπληρωτής Ανώτατος Διοικητής Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης (DSACEUR), στρατηγός Sir Adrian Bradshow, επισκέφθηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα Αττικής, συνοδευόμενος από τον Στρατιωτικό Αντιπρόσωπο του Ανώτατου Στρατηγείου Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης (ΣΑ/ΑΣΣΔΕ), υποναύαρχο Σπυρίδωνα Κονιδάρη ΠΝ.
Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε στο ΚΕΤΘ, ο διοικητής του Κέντρου ταξίαρχος Βασίλειος Παπαδόπουλος. Κατά την επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ενημέρωση, επίσκεψη στους χώρους της Σχολής Τεθωρακισμένων (πολεμικό παίγνιο «ΙΑΝΟΣ» στατική επίδειξη αρματικού δυναμικού) και τους Εξομοιωτές Αρμάτων του Κέντρου Εξομοιωτών. Τέλος πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο χώρο του Μουσείου Αρμάτων του ΚΕΤΘ.
  



























http://www.defence-point.gr/news/?p=114157

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com