Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΙΣΗΣΑΝ!!!ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΟΥΔΕΙΣ...


                               
Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει.
 ΛΕΤΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.


Δεν δείχνει διατιθειμένος να επιστρέψει την Άμυνα της χώρας στην Κυβέρνηση ο ορισμένος Επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κ.Αβραμόπουλος, διατηρώντας τη δημόσια θέση του μέχρι την τελευταία ημέρα της αναχωρήσεώς του. Την ίδια ώρα ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγός κ. Κωσταράκος άγει τον Ελληνικό Στρατό διά του παραδείγματος δείχνοντας το δρόμο στους νεώτερους αξιωματικούς με την αλλεπάλληλη υποβολή υποψηφιοτήτων για μία θεσμική θέση στο εξωτερικό.
Για τους δύο πολυάσχολους κρατικούς υπαλλήλους που δεν είχαν το χρόνο να παραβρεθούν στη κηδεία των αδικοχαμένων τριών Πεζοναυτών την περασμένη εβδομάδα, εκπροσωπώντας την ανώτατη πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Ελλάδας σε αυτή θυσία, δεν υπάρχει κάτι μη νόμιμο με τις εμμονές τους. Η άμυνα της χώρας είναι ένας ιδιαίτερα κρίσιμος τομέας της κοινωνίας μας και η διατήρηση τους στις θέσεις τους ενώ έχουν εκφράσει ρητώς τη διάθεση τους να εγκαταλείψουν τη χώρα εγείρει μόνο ηθικά θέματα. Βέβαια η ηθική είναι υποκειμενική και προφανώς η πολιτική ηθική της Κυβέρνησης δεν ενοχλείται με αυτή την ανωμαλία για κάποιους.
Είναι ίσως και ιδιαίτερα δύσκολο να επιβληθούν και οι επιθυμητοί αντικαταστάτες για αυτούς που πραγματικά τους ορίζουν. Ο κ.Αβραμόπουλος με τον αέρα του διπλωμάτη έδωσε πράγματι μία άλλη διάσταση στην επικοινωνία της άμυνας της χώρας. Ο δε Στρατηγός κ.Κωσταράκος πέτυχε ένα αληθινό θαύμα. Παρά τις ασύλληπτες και συνεχόμενες περικοπές στον αμυντικό προϋπολογισμό ελέω Τρόικας και εν γένει των πλεονασματικών προϋπολογισμών κατάφερε να διατηρήσει επικοινωνιακά το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων με πολύ μικρές απώλειες. Το αίσθημα του λαού ουδέποτε ένοιωσε κάποια επίπτωση του καταραμένου Μνημονίου. Κέρδισε πράγματι ένα πόλεμο χωρίς ποτέ να τον διεξάγει. Τι καλύτερο.
Όλοι οι δημόσιοι άνδρες πρέπει να καταλαβαίνουν όμως ότι δεν υπάρχει αναντικατάστατος στην κρατική εξουσία και η αιώρηση ενός ηγέτη προκαλεί αιώρηση και στους ακολουθούντες. Ας ευχηθούμε να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα στον ακήρυχτο πόλεμο της τρομοκρατίας της αρπαχτής που η άμυνα της χώρας υπό τους κ.κ. Αβραμόπουλο και Κωσταράκο οφείλει να μας προστατεύει, μέχρι να αντικατασταθούν ας ελπίσουμε από κάποιους καλύτερους για μία καλύτερη ημέρα στην Ελλάδα, που όλοι τελικά αναζητούμε από διαφορετικούς δρόμους...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com