Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Πρόεδρος τουρκοκόμματος DEB:”Εμείς είμαστε ένα περήφανο και τιμημένο έθνος”! ...



Ο πρόεδρος του τουρκοκόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς έκανε την προσευχή της Παρασκευής στο χωριό Νέδα. Στην ομιλία που έκανε μετά από την προσευχή παρέδωσε ένα έγγραφο-ευχαριστήριο προς το χωριό Νέδα που στις ευρωεκλογές παρείχε στήριξη 100%% στο DEB και ανέφερε ότι αν χρειαστεί για τις οικονομικές συνθήκες μπορεί να αρχίσουν καμπάνια συγκέντρωσης υπογραφών.
Ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς έκανε την Παρασκευή(17/12/2014) την προσευχή του στο χωριό Νέδα. Απευθυνόμενος στον κόσμο ο Τσαβούς μετά από την προσευχή, είπε πως το χωριό Νέδα έδωσε μια στήριξη 100% κάτι για το οποίο είναι ευγνώμονες. Ακολούθως ο Τσαβούς έδωσε στον ιμάμη Σερίφ που παρέλαβε στο όνομα του χωριού μια ευχαριστήρια πλακέτα.
Στην συνέχεια ο Τσαβούς αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες των ανθρώπων της “μειονότητας” λέγοντας εν περιλήψει τα εξής : “Η μειονότητα οικονομικά έχει πτωχεύσει. Εάν δεν λύσουμε το θέμα της οικονομίας, δεν θα μπορέσουμε να λύσουμε και τα μειονοτικά θέματα. Για να ακουστεί αυτή η κατάσταση και στην ελληνική αλλά και στην ευρωπαϊκή κοινή γνώμη, μπορούμε ακόμη να οργανώσουμε και καμπάνια συλλογής υπογραφών. Εμείς είμαστε ένα περήφανο και τιμημένο έθνος
”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com