Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΦΩΤΟ--Εξώφυλλο ως "κακοποιημένη" σε περιοδικό για ομοφυλόφιλους η Ρ.Δούρου ...




Εξώφυλλο στο περιοδικό για ομοφυλόφιλους Antivirus έγινε η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.
Στο περιοδικό εκτός από την περιφερειάρχη Αττικής, γράφουν και φωτογραφίζονται ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς και οι ηθοποιοί Αντίνοος Αλμπάνης και Μαρία Καβογιάννη.
Η Ρ.Δούρου γράφει: 
Στην Ελλάδα του 2014 η 17χρονη που δέχθηκε πρόσφατα φραστική και σωματική επίθεση από έναν άγνωστο δεν είναι η μόνη, δυστυχώς, που λυπάται. Γιατί τέτοιες ειδήσεις που περνούν, αν περνούν κιόλας, στα ψιλά φανερώνουν πολλά...
Για την κοινωνία και τους ανθρώπους. Και δείχνουν πόσο δρόμο έχουμε ακόμη μπροστά μας, έτσι ώστε μια 17χρονη ομοφυλόφιλη με τη φιλενάδα της να μην κινδυνεύουν με ξυλοδαρμό σε δημόσιο χώρο ένα βράδυ στην Αθήνα.














defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com