Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Ρολόι δείχνει πότε θα πεθάνουμε !!!




Το Tikker είναι ένα ρολόι αλλιώτικο από τα άλλα! Σας δείχνει πόσες μέρες σας απομένουν μέχρι να αποχαιρετήσετε αυτό τον κόσμο! Θα το αγοράζατε;
 
Επειδή η ζωή έχει «ημερομηνία λήξης» κάποιοι ψάχνουν τρόπο να βρουν πού αναγράφεται το ταμπελάκι…. με το λήξει την τάδε ημερομηνία! Νομίζουν προφανώς ότι αναγράφεται βέβαια σε κάποια ετικέτα όπως στα τρόφιμα. Αυτό το ρολόι είναι ναι μεν πρωτότυπο αλλά αρκετά τρομακτικό! 
 
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Σουηδού κατασκευαστή του Fredrik Colting, το Tikker δε δημιουργήθηκε για να τρομοκρατεί τον κόσμο αλλά για να μας προτρέψει να αξιοποιήσουμε κάθε λεπτό της ζωής μας και να κάνουμε σωστές επιλογές που θα προστατεύσουν την υγεία μας. Ναι καλά λέω εγω. Αντε να μάθεις και μείνε ψύχραιμος!
 
Σε δηλώσεις του ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχει σημασία πόσος χρόνος μας απομένει αλλά τι θα τον κάνουμε. Μία εβδομάδα γεμάτη χαρά και αγάπη αξίζει περισσότερο από χρόνια γεμάτα οδύνη. Το Tikker μάς υπενθυμίζει πως προτεραιότητά μας στη ζωή θα πρέπει να είναι να τη ζήσουμε στο έπακρο.»
 
Πώς λειτουργεί αυτό το “θανατικό” ρολόι;
 
Για να ρυθμίσετε το Tikker, συμπληρώνετε πρώτα ένα ερωτηματολόγιο για το προσωπικό ιατρικό σας ιστορικό, για παράδειγμα εάν αντιμετωπίζετε αλλεργίες ή πάσχετε από κάποιο χρόνιο νόσημα. Θα πρέπει να δηλώσετε επίσης εάν πίνετε ή καπνίζετε και αν κάποιος από την οικογένειά σας πάσχει από καρκίνο, διαβήτη ή άλλες σοβαρές παθήσεις. Τέλος, θα πρέπει να δηλώσετε πόσο γυμνάζεστε και πόσα κιλά είστε.
 
























defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com