Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Κερατσίνι: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι τρεις συλληφθέντες για τα επεισόδια ...





Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκαν οι τρεις συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη διάρκεια της πορείας μνήμης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι.
 
Οι τρεις που οδηγήθηκαν σήμερα στα δικαστήρια Πειραιά, με τις κατηγορίες κατά περίπτωση, της διατάραξης κοινής ειρήνης, κατοχής εκρηκτικών υλών και αντίστασης κατά της Αρχής, θα πρέπει να παρουσιάζονται κάθε 1η του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, ενώ τους απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα.
 
Εξάλλου, άλλοι 64 που είχαν συλληφθεί, επίσης στα επεισόδια και οδηγήθηκαν το Σάββατο στο αυτόφωρο, αφέθηκαν ελεύθεροι και ορίστηκε τακτική δικάσιμος, για τις 6 Οκτωβρίου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com