Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ ...



ΛΕΤΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.


Έστω και αργά η Ελλάδα διά του Υπουργείου Εξωτερικών εκδίδει ανακοινώσεις και αντιλαμβάνεται σιγά - σιγά ότι η συμμετοχή στο διεθνές πολιτικό και στρατιωτικό γίγνεσθαι με λόγια και αφορισμούς είναι άνευ ουσίας. Αποστολή πυρομαχικών στους Κούρδους που μάχονται για τις αξίες της Δύσης εναντίον της μεγαλύτερης απειλής που έχει εμφανιστεί μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου. Φυσικά όποιος κάνει τη δύσκολη δουλειά και βάζει τα πόδια του στο έδαφος για εμάς έχει κάθε δικαίωμα να λαμβάνει ανταλλάγματα μετά από την τελική νίκη. Έτσι οι Κούρδοι βάζουν με το αίμα τους τις παρακαταθήκες τους για τα νέα σύνορα στην περιοχή τους.

Ο Πρόεδροs κ.Ομπάμα με έναν έξυπνο ελιγμό παρακάμπτει την παγίδα του θρησκευτικού πολέμου που επιδιώκουν οι σκοτεινές δυνάμεις του πλανήτη, οι οποίες δημιούργησαν αυτό το μόρφωμα τον ISIS που σφάζει πολιτισμένους ανθρώπους. Με Άραβες μαχητές από τα κράτη της περιοχής και σφοδρή αεροπορική υποστήριξη από τα δυτικά κράτη πετυχαίνει την εξάλειψη του θρησκευτικού παράγοντα από τον πόλεμο αυτό, που είναι άγνωστο πόσο θα διαρκέσει με προδικασμένο όμως αποτέλεσμα.

Η Ελλάδα διά της εισηγήσεως του Υπουργείου Άμυνας και του ΓΕΕΘΑ πρέπει να συναντήσει το συντομότερο τα μέρη που πήγε ο Παρμενίων με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αν θέλει ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις στην παγκόσμια κατάταξη οι οποίες θα αντικατοπτρίζουν ισχυρή κοινωνία και κατ' επέκταση ισχυρή πολιτική. Για να μην βλέπουμε την πλάτη των Τσέχων, Ρουμάνων, Πολωνών και άλλων λαών που, ενώ πριν από δύο δεκαετίες με την κατάρρευση του Συμφώνου της Βαρσοβίας βρέθηκαν με Ένοπλες Δυνάμεις μηδενικής ισχύος τώρα πρωταγωνιστούν στα διεθνή φόρα.

Πανάκριβες σε κόστος ασκήσεις τύπου ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ,εναντίον ενός ανύπαρκτου σε στρατηγικό επίπεδο εχθρού, σε απαγορευτικές καιρικές συνθήκες των 7 μποφόρ και με μεθόδους του Β'ΠΠ δεν μπορούν παρά να εξυπηρετούν μόνο προσωπικές ατζέντες ενόψει των επερχομένων κρίσεων των Αρχηγών λόγω της αποχώρησης του Α/ΓΕΕΘΑ κ.Κωσταράκου, συντοπίτη του κ.Βενιζέλου, ο οποίος περιέργως από το 2011 αλλάζει συνεχώς Υπουργούς Αμύνης και Αρχηγούς Κλάδων. Δεν οδηγούν σε κανένα συμπέρασμα για το σύγχρονο Πόλεμο που διεξάγεται πραγματικά και όχι στις δημοσιογραφικές οθόνες με παραδόσεις "δαχτυλιών" και ανούσιες εξόδους στόλων. 

Το Αιγαίο και η Ελλάδα δεν κινδυνεύουν από τους συμμάχους τους ενώ τα προκατασκευασμένα επεισόδια των προηγούμενων δεκαετιών και οι επιδείξεις ετοιμότητας δεν μπορούν να έχουν πλέον καμία ουσιαστική επίπτωση σε στρατηγικό επίπεδο, πλην της επικοινωνιακής τρομοκρατίας και της συντήρησης της "κόκκινης προβιάς" της...






















http://thedayaftergr.blogspot.gr/2014/09/blog-post_264.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com