Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Στο «σφυρί» και η υγεία για χάρη των τραπεζιτών! ...




Τα ίδια αρπακτικά που κατάφεραν να βάλουν χέρι στα σπίτια και τις ιδιοκτησίες των Ελλήνων πολιτών, τα ίδια κοράκια που έχουν υποβάλει τον ελληνικό λαό σε υποχρεωτική αφαίμαξη, οι ίδιοι αυτοί τοκογλύφοι αλώνουν τώρα και την υγεία!
Με όρους πλιάτσικου και με ένα αστείο ποσό ύψους περίπου 115 εκατ. ευρώ ηΤράπεζα Πειραιώς εξαγόρασε το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».
Με έναν στημένο πλειστηριασμό, όπου ο μόνος πλειοδότης ήταν όλως τυχαίως η θυγατρική της Τράπεζας, η εταιρεία «ΗΜΙΘΕΑ ΑΕ», ένα νοσοκομείο που μέχρι πριν μερικά χρόνια ήταν κόσμημα πέρασε στα χέρια της Πειραιώς.
Η όλη διαδικασία μπάζει από παντού και οι προσπάθειες της Πειραιώς να κουκουλώσει το σκάνδαλο, λέγοντας ότι σκοπεύει να πουλήσει το νοσοκομείο όταν βρεθεί υποψήφιος αγοραστής από τον χώρο της υγείας δεν πείθουν κανέναν νοήμονα άνθρωπο.
Το ποιοι κρύβονται πίσω από το ξεπούλημα της υγείας, οι μίζες και οι ρεμούλες των υποτακτικών που δουλεύουν για χάρη των τραπεζιτών θα αποκαλυφθούν άμεσα και τότε κάποιοι όχι μόνο θα χάσουν τον ύπνο τους, αλλά δεν θα ξέρουν πού να κρυφτούν!














http://www.hellasforce.com/blog/skandalo-megatonon-sto-sfiri-ke-igia-gia-chari-ton-trapeziton/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com