Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Εισαγγελική έρευνα για τους πέντε «αντάρτες» δημάρχους ...




Στο στόχαστρο της δικαιοσύνης μπαίνουν οι πέντε επικεφαλής δημοτικών αρχών οι οποίοι αρνήθηκαν να παραδώσουν στοιχεία προκειμένου να ελεγχθούν οι μονιμοποιήσεις δημοτικών υπαλλήλων μετά την παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.
Πρόκειται για τους δημάρχους Πάτρας Κώστα Πελετίδη, Χαλανδρίου Σίμο Ρούσο, Λάρισας Απόστολο Καλογιάννη, Νίκαιας Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη και Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη.
Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητεί με έγγραφο της προς της εισαγγελίες Εφετών Αθηνών, Πειραιά, Πατρών και Λαρίσης να διερευνηθεί το ενδεχόμενο οι δήμαρχοι να έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις μεταξύ αυτών της απείθειας και της παράβασης καθήκοντος.
Αφορμή για την παραγγελία στάθηκε ο φάκελος που απέστειλε στον Άρειο Πάγο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης που περιέχει εκθέσεις άρνησης ελέγχου πέντε δημάρχων τις οποίες συνέταξαν ελεγκτές - επιθεωρητές του ΣΕΕΔ στο πλαίσιο του έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη ώστε να διαπιστωθεί η νομιμότητα της μετατροπής των συμβάσεων από ορισμένου χρόνου σε αορίστου.















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com