Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

MNΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΕΝΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ...



ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ  ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ
ΛΕΣΒΟΥ. http://www.emprosnet.gr/article/62532-mnimosyno-gia-toys-nekroys-prosfyges

Μνημόσυνο για τους νεκρούς πρόσφυγες.



Μνημόσυνο για τους μετανάστες που πνίγηκαν στα νερά του Αιγαίου τα τελευταία χρόνια, στην προσπάθειά τους να βρουν μια καλύτερη ζωή, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 18:00 στο λιμανάκι της Θερμής.
Η εκδήλωση υλοποιείται για δεύτερη φορά από μέλη των Μ.Κ.Ο. «Νέοι χωρίς Σύνορα» και «Καλώς ήρθατε στην Ευρώπη», με στόχο να αποδώσει τον ύστατο φόρο τιμής σε όσους πλήρωσαν με τη ζωή τους την προσπάθεια να διεκδικήσουν μια ζωή με αξιοπρέπεια, μακριά από πολέμους.
Το μνημόσυνο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κάμπινγκ που διοργανώνουν οι δύο παραπάνω συλλογικότητες στη Λέσβο, για δεύτερη χρονιά. Μάλιστα φέτος συμμετέχουν δεκάδες μεταναστών που ζουν σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκαν στη Λέσβο περνώντας από τα απέναντι τουρκικά παράλια.
Πολλοί από αυτούς θα μοιραστούν τις εμπειρίες του ταξιδιού τους που ξεκίνησε όταν έφυγαν κυνηγημένοι από τις χώρες τους και τελείωσε σε κάποια άλλη της Ευρώπης, το Σάββατο στις 8:00 το βράδυ, στην παραλία Νησέλι στη Χαραμίδα, όπου πραγματοποιείται το κάμπινγκ.

ΣΣ.Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com