Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

"Δεν υπάρχει "μία" ούτε για μπλουζάκι κύριε Αρχηγέ" ....



“Δεν υπάρχει μία ούτε για μπλουζάκι”. Το νόημα του εγγράφου που στέλνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών προς τον Α/ΓΕΣ αυτό το νόημα έχει. Γιατί μπορεί στα Γενικά Επιτελεία με πρώτο και καλύτερο το ΓΕΕΘΑ να αλλάζουν …κολεξιόν κάθε λίγο και λιγάκι…τα αξεσουάρ που προσθέτουν όμως στις στολές -όλα τ΄ άλλα τα έλυσαν- δεν τα παρέχουν στο προσωπικό.

Τελευταίο παράδειγμα αυτό που αναφέρει η ΠΟΕΣ:

Κε Αρχηγέ.

Με το σχετικό καθορίσθηκε ότι θα φέρεται υποχρεωτικά, πλέον, από όλα τα στελέχη του Στρατού Ξηράς, εσωτερικά του χιτωνίου και του πουκα ίσου (των
στολών υπ ́ αριθ . 8α και 8γ, αντίστοιχα), λευκό μπλουζάκι με λαι μόκοψη.

Όπως μας γνώρισαν αρκετά στελέχη του ΣΞ, μέλη των Περιφερειακών Ενώσεων, δεν διαθέτουν και δεν έχουν την οικονομ ική δυνατότητα να προ μηθευτούν από το ελεύθερο ε μπόριο το παραπάνω λευκό μπλουζάκι με λαιμ όκοψη, αλλά και ούτε τους έχει χορηγηθεί από την Υπηρεσία τέτοιο, και τείνουν να υποπέσουν σε πειθαρχικό παράπτω α παραποίησης στολής.
Κατόπιν τούτου παρακαλούμ ε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα χορηγήσεως του εν λόγω ενδύ ματος (λευκό μπλουζάκι μ ε λαι μόκοψη) σε όλα τα στελέχη του ΣΞ και αναστολής της υποχρεωτικότητας του φέρειν, μέχρι  τη χορήγησή του.
Παρα μένουμ ε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε μ ας χρειαστείτε.















onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com