Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΕΠ.ΟΠ. ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ...



Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη στην παρέα που διασκέδαζε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Καρδαμύλη.
Οι δυο νεαροί είπαν λίγο μετά τη μία μετά τα μεσάνυχτα στους φίλους ότι θα πάνε σε μια δουλειά. Καβάλησαν τη μηχανή του ενός και έφυγαν.
Δεν επέστρεψαν όμως ποτέ και έτσι οι γονείς του ενός ειδοποίησαν την αστυνομία και άρχισαν οι αναζητήσεις.
Μόλις είχε ξεκινήσει ένα θρίλερ.
Όπως όλα δείχνουν τώρα ο 25χρονος και ο 26χρονος είχαν τελικά “ραντεβού” με τους δολοφόνους τους.
Το τι ακριβώς συνέβη παραμένει άγνωστο. Είναι δεδομένο όμως για τους αστυνομικούς ότι οι δυο νεαροί είχαν τη μοιραία συνάντηση σε κάποιο σημείο με άγνωστα άτομα.
Άγνωστο γιατί οι δύο άνδρες δέχθηκαν πυρά από κυνηγετικό όπλο. Και οι δύο φέρουν πολλαπλά τραύματα στο σώμα και το κεφάλι. Οι δράστες τους πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι άγνωστοι σκότωσαν τους δύο νεαρούς και στη συνέχεια μετέφεραν τα άψυχα σώματά τους στο σημείο όπου και εντοπίστηκαν χθες τη νύχτα στο δρόμο που οδηγεί από την Καρδαμύλη προς την Καλαμάτα.
Πηγή τηλεόραση ΣΚΑΪ
Το σημείο είναι πυκνόφυτο και δύσβατο, οι δράστες το επέλεξαν για να είναι δύσκολος ο εντοπισμός των πτωμάτων.
Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να κάνουν χρήση της τεχνολογίας.
Μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας εντόπισαν το τελευταίο σήμα του κινητού του ενός από τα δύο θύματα και στη συνέχεια με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ξεκίνησαν έρευνες.
Όταν εντοπίστηκαν τα άψυχα κορμιά ειδικό κλιμάκιο της ΕΜΑΚ κατέβηκαν στο σημείο και ανέσυραν τα πτώματα.
Το αρχικό πόρισμα του ιατροδικαστή δεν άφηνε κανένα περιθώριο για το έγκλημα.
Ο ένας από τους δύο νεαρούς ήταν μόνιμος οπλίτης των ειδικών δυνάμεων και υπηρετούσε στη Σάμο. Στην περιοχή βρισκόταν με άδεια.
Και οι δύο, φίλοι επί χρόνια, ήταν φανατικοί του bodybuilding...
Τώρα ερευνώνται τα πάντα, το οικογενειακό, το φιλικό και το επαγγελματικό περιβάλλον των δύο θυμάτων μπαίνει στο μικροσκόπιο.Στο σημείο βρέθηκε ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για πυροβολισμούς, ενώ αναγνωρίστηκε και η ταυτότητα των δύο νεαρών.

Οι δύο φίλοι σε παλιότερη φωτογραφία - Πηγή  tharrosnews.gr
Οι δύο φίλοι σε παλιότερη φωτογραφία - Πηγή tharrosnews.gr

Οι πληροφορίες λένε ότι οι δύο άνδρες δέχθηκαν βροχή πυροβολισμών. Έχουν πολλαπλά τραύματα σε όλο το σώμα, αλλά και στο κεφάλι. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι δράστες πυροβόλησαν τα θύματά τους από κοντινή απόσταση με καραμπίνα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά δεν έχει εντοπιστεί και η μηχανή των δύο νεαρών, ενώ έμπειροι αστυνομικοί μιλούν για έγκλημα από ανθρώπους που τα δύο θύματα γνώριζαν.

Τώρα ξεκινάει νέος κύκλος ερευνών, οι αστυνομικοί θα ξεκινήσουν από το συγγενικό και εργασιακό τους περιβάλλον για να αρχίσουν να ξετυλίγουν την άκρη του νήματος.























newsit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com