Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ 98 ΑΔΤΕ-ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ ...




Την Τρίτη 20 Αυγούστου 2014 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της 98 ΑΔΤΕ συνάντηση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου με το Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ Αρχιπελάγους.
Ο Υποστράτηγος κ. Δημήτριος Μπίκος προσκάλεσε στο γραφείο του τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σωτήρη Ζαμτράκη ενώ στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υποδιοικητής της Μεραρχίας Αρχιπελάγους Ταξίαρχος Δημήτριος Κούκος και Επιτελείς Διοικητικής Μέριμνας της ΑΔΤΕ.
Σκοπός της Συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος καθώς και η διερεύνηση προς όφελος της τοπικής κοινωνίας .
Μεγάλο μέρος της συζήτησης απασχόλησε το υπό σχεδίαση νέο λιμάνι του νησιού το οποίο θα απαιτήσει έκταση του Ταμείου Εθνικής Άμυνας στην περιοχή Μαυροβουνίου και για το οποίο η Στρατιωτική υπηρεσία είναι έτοιμη να προχωρήσει στις απαιτούμενες διαδικασίες.
Η συζήτηση κρίθηκε ουσιαστική και υπήρξε δέσμευση για συνέχιση της συνεργασίας.























http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/naytiliaka-metafores/synantisi-sotiri-amtraki-me-98-adte-liman

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com