Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

εικόνες--"ΝΕΣΤΟΣ-14": Η 25η ΤΘΤ ασκείται στη διάβαση ποταμού ...





Την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014 διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων «ΝΕΣΤΟΣ - 14», την οποία πραγματοποίησε το 645 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού της ΧΧV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας «2ο ΣΙ - ΕΦΕΣΟΣ», στον ποταμό Νέστο στην περιοχή Τοξοτών Ξάνθης.
 
Η άσκηση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκπαίδευσης στα πλωτά μέσα και εξέτασε το συγκρότημα Μηχανοκίνητου Λόχου Πεζικού κατά τη διάβαση ευκαιρίας ενός υδάτινου κωλύματος.
 
Την άσκηση παρακολούθησε ο Διοικητής της ΧΧ ΤΘΜ Υποστράτηγος κ. Δημήτριος Θωμαΐδης, ο Διοικητής της ΧΧV ΤΘΤ και ο Διοικητής της 29 Μ/Π ΤΑΞΠΖ.
 
 































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com