Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

NSA: Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τους «νέους Σνόουντεν» ...



Η NSA το "φυσάει και δεν κρυώνει" μετά την υπόθεση Σνόουντεν και το τεράστιο χτύπημα που δέχθηκε το γόητρο της, με αποτέλεσμα να έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να αποφευχθεί άλλη μια τέτοια περίπτωση.
Συγκεκριμένα, δύο πρώην στελέχη της NSA είπαν στο VentureBeat ότι η υπηρεσία, η οποία ακόμη «πονά» από το θέμα Σνόουντεν, χρησιμοποιεί ακόμη πιο αυστηρές οδηγίες για να περιορίσει την πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα.
Μάλιστα, το Business Insider μεταδίδει ότι η NSA πιέζει το πολιτικό προσωπικό να γίνει πλήρους απασχόλησης, προκειμένου να αποφευχθούν διαρροές, ενώ παράλληλα χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα αυστηρά «φίλτρα» προκειμένου να ελέγχεται από την υπηρεσία τι αρχεία κατεβάζει το κάθε μέλος της NSA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com