Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Καταπέλτης ο Άρης, κατά συναδέλφου του από τη Ν.Δ…





Άγριο ”πέσιμο” σήμερα το πρωί σε γνωστό τηλεοπτικό πρωινάδικο, από τον …παρ’ ολίγο δήμαρχο Αθηναίο, Άρη Σπηλιωτόπουλο σε παλαιό στέλεχος της Ν.Δ. με παράδοση στο χώρο της λαϊκής Δεξιάς.
Ο λόγος για τη Σοφία Βούλτεψη και βουλευτίνας του κυβερνώντος κόμματος. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, την κατηγόρησε ευθέως για υπονόμευση της προεκλογικής του προσπάθειας, κάτι που είναι σε θέση να γνωρίζει πολύ καλά. Συγκεκριμένα, όπως είπε, η συγκεκριμένη πολιτικός, στήριζε στο παρασκήνιο την υποψηφιότητα Κακλαμάνη. Οι βαριές καταγγελίες προβλέπεται ότι θα προκαλέσουν τις σχετικές δονήσεις μέσα στο στρατόπεδο της Συγγρού, καθώς η Σοφία Βούλτεψη, δεν φημίζεται για την συνήθειά της να μην σηκώνει το γάντι όταν της το πετάνε…
Ο ”σύντροφός” της, στο κόμμα, επίσης, την κατήγγειλε για τις εκτιμήσεις που εξέφρασε χθες, περί του ότι ο Σπηλιωτόπουλος, δεν είναι καν υποψήφιος για κάποιο Υπουργείο, ενόψει του επικείμενου ανασχηματισμού. Ο Σπηλιωτόπουλος, την κατηγόρησε για πρόθεση να προκαταλάβει την απόφαση του πρωθυπουργού.



























































http://www.makeleio.gr/?p=103664

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com