Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ποιοι στρατιωτικοί θα παίρνουν επιπλέον 30 μέρες άδεια - Υπογράφτηκε η απόφαση ...



Στρατιωτικοί που επιμελούνται τέκνα τα οποία δεν εργάζονται και πάσχουν από νόσημα, που απαιτεί τακτικές μεταγγίσεις αίματος ή χρήζει περιοδικής νοσηλείας, δικαιούνται 30 ημέρες ειδικής άδειας, πέραν της κανονικής, συνολικά για όλα τα τέκνα.
 
         
Στις 3-6-2014 η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά, μετά από πρωτοβουλία του Α/ΓΕΕΘΑ κ Κωσταράκου και για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που είχαν ανακύψει σε στελέχη, ενέκρινε την χορήγηση της προβλεπόμενης ειδικής άδειας 30 ημερών,  για κάθε τέκνο, που δεν εργάζεται και πάσχει από νόσημα το οποίο απαιτεί τακτικές μεταγγίσεις αίματος ή χρήζει περιοδικής νοσηλείας.

Καλη η πρωτοβουλία του Α/ΓΕΕΘΑ και επιτέλους μια καλή “υπογραφή” για τους στρατιωτικούς . 





























































obalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com