Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Συνελήφθη γνωστή τηλεπαρουσιάστρια με ψεύτικο ιατρείο στο Κολωνάκι !!!





Διατηρούσε μαϊμού-ιατρείο, με μαϊμού-πτυχία για να διακινεί μαϊμού συμπληρώματα διατροφής και φυσικά με μαϊμού φορολογικά παραστατικά. Όλα αυτά τα …κατάφερε η γνωστή παρουσιάστρια που εμφανιζόταν ως “ειδική σε θέματα διατροφής και υγείας” και η οποία συνελήφθη από τη  Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας σε χώρο της περιοχής του Κολωνακίου.
Η 44χρονη  κατηγορείται για πλαστογραφία και απάτη καθώς εμφανιζόταν ως γιατρός, παρουσιάζοντας πλαστά πτυχία ιατρικής, ενώ διατηρούσε και παράνομο ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστά πτυχία ιατρικής, πλήθος κενών φιαλών, μπλοκ με χειρόγραφες αποδείξεις λιανικών συναλλαγών και φορολογικά παραστατικά με ΑΦΜ ανύπαρκτων εταιριών.
Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για φιάλες με άγνωστο υγρό, στις οποίες επικολλούσε σήματα της παραπάνω εταιρείας, με πιθανές περαιτέρω συνέπειες για την υγεία των καταναλωτών.
boukalia
Η εμφιάλωση των απομιμητικών αυτών προϊόντων πραγματοποιούταν στην κατοικία της, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, μεγάλος αριθμός κενών φιαλών, μπλοκ χειρόγραφων αποδείξεων λιανικής πώλησης και φορολογικά παραστατικά.
Η συλληφθείσα για να πείθει τους υποψήφιους αγοραστές, εμφανιζόταν ως ιατρός. Μάλιστα λειτουργούσε παράνομο ιατρείο, στο κέντρο της Αθήνας, όπου υπήρχε ανηρτημένη η προβλεπόμενη πινακίδα με αριθμό μητρώου, που ανήκει σε άλλο (νόμιμο) ιατρείο. Εντός του «ιατρείου» βρέθηκαν ανηρτημένα πλαστά πτυχία ιατρικής, από Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού.






































































http://www.makeleio.gr/?p=105132

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com