Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΣΚΛΗΡΗ επίθεση από τους οδηγούς ΤΑΞΙ!!! Ζητούν παραίτηση Σαμαρά και κυβέρνησης ...




Την παραίτηση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης ζητά το Συνδικάτο Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής, υποστηρίζοντας ότι όλες οι κυβερνήσεις από το 2009 και έπειτα εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό και φάνηκαν ανάξιες του ιστορικού ρόλου που είχαν.
Οι ιδιοκτήτες ταξί μάλιστα, ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις, η μορφή των οποίων αναμένεται να αποφασιστεί σε γενική συνέλευση του κλάδου τους.
Οι αυτοκινητιστές εμφανίζονται ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι από την ασφυκτική – όπως υποστηρίζουν – φορολόγηση ύψους 26% από το πρώτο ευρώ καθώς και για το γεγονός ότι πρέπει να πληρώνουν προκαταβολή ύψους 55% για τη χρήση του επόμενου έτους.
Για πολλοστή φορά κατηγορούν επίσης τον τουριστικό κλάδο ότι υποκλέπτει το μεταφορικό τους έργο με την ανοχή της κυβέρνησης και του υπουργείου Τουρισμού.
“Εμείς οι απλοί πολίτες, οι άνθρωποι χωρίς αξιώματα και τίτλους, εμείς που πέντε χρόνια τώρα δίνουμε το αίμα μας και τη ζωή μας για να βγουν τα νούμερα των δανειστών και των εκπροσώπων τους, εμείς πρώτοι θα σηκώσουμε το λάβαρο της επανάστασης,” αναφέρει χαρακτηριστικά η ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση των ιδιοκτητών ταξί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com