Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015

Τα Δέκα Πράγματα που σου Λιγοστεύουν τη Ζωή! ...

Δεν είναι μόνο το «ζειν επικινδύνως» που μπορεί να σε στείλει μια ώρα γρηγορότερα στον τάφο! Είναι και πράγματα που λιγοστεύουν τη ζωή χωρίς καν να το γνωρίζεις. Για το λόγο αυτό μια ματιά στην ακόλουθη λίστα επιβάλλεται!
1. Πρόωρη συνταξιοδότηση
Οι άνθρωποι που συνταξιοδοτήθηκαν σε ηλικία 55 ετών είχαν 89% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν μέσα σε 10 χρόνια από εκείνους που το έκαναν στα 65 τους
 2. Κόκκινο κρέας
Οι άνθρωποι που καταναλώνουν καθημερινά κόκκινο κρέας έχουν 30% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν νωρίτερα.
3. Μεγάλο στήθος
Μια γυναίκα με πολύ μεγάλο στήθος μπορεί να χάσει πέντε χρόνια από τη ζωής της λόγω επιπλέον βάρους που ευνοεί την παχυσαρκία και τον διαβήτη.
4. Πάρα πολύ τηλεόραση
Παρακολουθώντας δύο ώρες τηλεόραση την ημέρα χάνετε 1,4 χρόνια από τη ζωή σας λόγω καθιστικής… συμπεριφοράς!
5. Παραπάνω ύπνος
Οι άνθρωποι που κοιμούνται πάνω από οκτώ ώρες την ημέρα ζουν λιγότερο από αυτούς που κοιμούνται μόλις 6.
6. Κατανάλωση ποπ κορν
Το ποπ κορν που φτιάχνεται στα μικροκύματα περιέχει μια ουσία που ονομάζεται διακετύλιο, η οποία του δίνει αυτή τη βουτυρώδη γεύση, και σε μεγάλη κατανάλωση προκαλεί σοβαρές παθήσεις των πνευμόνων.
7. Υπνωτικά χάπια
Όσοι λαμβάνουν τακτικά υπνωτικά χάπια έχουν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν νωρίτερα από ό,τι εκείνοι που δεν λαμβάνουν.
8. Κολλημένος στην κίνηση
Η αγχώδης καθημερινή μετακίνηση και το κόλλημα στην κίνηση οδηγεί σε έναν μακρύ κατάλογο ασθενειών και συντόμευση της ζωής.
9. Παλιομοδίτικες απόψεις
Οι άντρες που πιστεύουν, για παράδειγμα, πως οι γυναίκες πρέπει να μένουν στο σπίτι ως καλές νοικοκυρές και έχουν παλιομοδίτικες αντιλήψεις γενικότερα ζουν λιγότερο από εκείνους που είναι πιο ανοιχτόμυαλοι.
10. Αμελώντας το νήμα στα δόντια
Η μη χρήση οδοντικού νήματος σε τακτική βάση βάζει σε κίνδυνο όχι μόνο τα ούλα σας αλλά σας φέρνει πιο κοντά σε καρδιαγγειακές νόσους, που κλέβουν μέχρι και 6 χρόνια από τη ζωή σας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr