Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Η απάτη με τις μετοχές της Eurobank: Πάνε να “μπαλώσουν” το σκάνδαλο με νέο… σκάνδαλο!!!





Με καθυστέρηση δύο ημερών η ανύπαρκτη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, επιχειρεί να καλύψει το σκάνδαλο με νέο… σκάνδαλο!
Όπως μάθαμε τώρα συνεδριάζει εκτάκτως η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η οποία διαρρέει πως είναι “αποφασισμένη” να επιβάλλει “βαρύ χρηματικό πρόστιμο” σε όσους προέβησαν σε ανοιχτές πωλήσεις μετοχών της Τράπεζας.
Αυτό και εάν είναι είναι σκάνδαλο!
Να κληθούν δηλαδή να πληρώσουν οι κερδοσκόποι, που μέσα σε μια συνεδρίαση αποκόμμισαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ένα… ψωροπρόστιμο μερικών χιλιάδων ευρώ, ως ποινή για μια ΠΑΡΑΝΟΜΗ διαδικασία που συνιστά πρωτοφανή χρηματιστηριακή ΑΠΑΤΗ!
Επίσης, παρά το μπαράζ των δημοσιευμάτων, και επειδή (δυστυχώς) ακόμη δεν έχουν παρέμβει ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ οι Οικονομικοί Εισαγγελείς , μήπως θα πρέπει να κινηθεί άμεσα η Εισαγγελεία του Αρείου Πάγου;
Αυτή  η ΑΠΑΤΗ, και η μεθόδευση που ακολουθείται για να κουκουλωθεί όλη η ιστορία δεν θα πρέπει  να μείνει ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ.
ΥΓ: Ο πολιτικά προιστάμενος υπουργός της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Γιάννης Στουρνάρας, γιατί άραγε κρατά ακόμη στην θέση τους τους Μποτόπουλο και Λαζαρίδη;
O Στουρνάρας έχει καθυστερήσει πολύ, αφού έπρεπε ήδη να τους έχει στείλει σπίτι τους από χθες…



































http://lykavitos.gr/archives/105172

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com