Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Συνταγματάρχης κάνει τα ψώνια του σε σούπερ μάρκετ με όχημα του στρατού!!!



Στο  αυτοκίνητο παραμένει ο στρατιώτης οδηγός ενώ ο αξιωματικός με μία λίστα στο χέρι ψωνίζει διάφορα είδη.


Την οργή του υπουργού άμυνας της Κύπρου Χριστόφορου Φωκαϊδη προκάλεσε η συμπεριφορά ανώτερου αξιωματικού του στρατού (συνταγματάρχη), ο οποίος χρησιμοποιεί υπηρεσιακό αυτοκίνητο και οδηγό για να ψωνίσει από σούπερ μάρκετ. Φωτογραφίες από την "έφοδο" του συνταγματάρχη σε super market έφτασαν στα χέρια του υπουργού άμυνας ο οποίος ζήτησε να διεξαχθεί αμέσως πειθαρχική έρευνα και εντός πέντε ημερών να επιβληθεί η αυστηρότερη ποινή που προβλέπεται από τους κανονισμούς.

Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν τον συνταγματάρχη να παρκάρει έξω από το super market στρατιωτικό αυτοκίνητο βαμμένο με χρώματα παραλλαγής. Στο  αυτοκίνητο παραμένει ο στρατιώτης οδηγός ενώ ο αξιωματικός με μία λίστα στο χέρι ψωνίζει διάφορα είδη. Στη συνέχεια ξεφορτώνει το καροτσάκι στο αυτοκίνητο και αναχωρεί.

Η χρήση υπηρεσιακών αυτοκινήτων και στρατιωτικού προσωπικού από αξιωματικούς της Κυπριακής Εθνικής Φρουράς αποτελεί ένα από τα προβλήματα που για χρόνια δεν έλυσε κανένας υπουργός άμυνας, αφού λίγο - πολύ είχε θεωρηθεί κεκτημένο δικαίωμα. Προσφάτως, στο πλαίσιο της οικονομικής περισυλλογής απαγορεύτηκε η χρήση υπηρεσιακών αυτοκινήτων από όλους τους αξιωματούχους του κράτους, για μη υπηρεσιακές υποχρεώσεις.

Την υπόθεση με τον συνταγματάρχη αποκάλυψε σήμερα η κυπριακή εφημερίδα "Πολίτης"












http://www.protothema.gr/greece/article/383648/kupros-sudagmatarhis-kanei-ta-psonia-tou-se-souper-market-me-ohima-tou-stratou-/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com