Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Α.Τσίπρας: "Απονομιμοποιημένη κυβέρνηση" - "Εκλογές για να επαναφερθεί η νομιμότητα" ...



Ιστορική χαρακτήρισε τη σημερινή ήμερα για τον ελληνικό λαό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, τονίζοντας το πως το μήνυμα της κάλπης είναι προσφυγή στις κάλπες για την έκφραση της λαϊκής ετυμηγορίας και επαναφορά της χώρας στη νομιμότητα.
 
Το σημερινό αποτέλεσμα τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, διέλυσε τη νομιμότητα της συγκυβέρνησης, και κάνει αναπόφευκτη την προσφυγή στις κάλπες και την επάνοδο στη νομιμότητα.
 
Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με σημαντική διαφορά, ενώ "ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εμφανίζουν μείωση της δύναμής του κατά 7 και 5%, αντίστοιχα, παρά την πρωτοφανή προπαγάνδα από την πλευρά της συγκυβέρνησης, κατά του ΣΥΡΙΖΑ".
 
Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως αποτελεί νίκη και για την Ευρώπη, αφού οι λαοί της Ευρώπης πανηγυρίζουν για τη νίκη της Αριστεράς, σε μια χώρα όπου επέλεξαν για πειραματόζωο.
 
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαιρέτησε αυτό το μεγάλο βήμα απέναντι στην τρομοκρατία, τις επεμβάσεις και τους εκβιασμούς, τονίζοντας πως η πρώτη θέση του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί αποφασιστική νίκη για τη χειραφέτηση του ελληνικού λαού και δίνει την λαϊκή εντολή για την επίσπευση της δημιουργίας μιας δημοκρατικής και πατριωτικής παράταξης που θα φέρει την πολυπόθητη αλλαγή.
 

















































defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com