Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

"Δεν μασάμε"! Το μήνυμα από το Αιγαίο φθάνει "απέναντι" - Στην Αθήνα; ...





Οι φωτογραφίες του Α/ΓΕΣ Χρήστου Μανωλά απ΄ όλα τα ακριτικά νησιά και τα φυλάκια που επισκέφθηκε είναι “βάλσαμο” μέσα στην μιζέρια μιας πολιτικής αντιπαράθεσης . Όχι επειδή ο Αρχηγός πήγε εκεί που έπρεπε να πάει. Ο πρωταγωνιστής των φωτογραφιών δεν είναι ο ίδιος. Είναι οι στρατιώτες και τα στελέχη που έχουν φωτογραφηθεί μαζί του. Πρόσωπα καθαρά και ήρεμα που δεν μπορούν παρά να σου προκαλούν εμπιστοσύνη και σε κάνουν αυθόρμητα να σκεφτείς ότι εκεί στην…άκρη του χάρτη που όλοι εμείς οι “Αθηναίοι” την έχουμε για…εξορία υπάρχουν αυτοί που “δεν μασάνε”! Ευτυχώς…

Ο Α/ΓΕΣ πήγε παντού και καλά έκανε . Οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες είναι από τη Μεγίστη,τη Ρω και τη Στρογγύλη. Δεν χρειάζεται άλλη “λεζάντα” για τα παιδιά που δεν έχουν ανάγκη από κανέναν να τους πει ποιο είναι το καλό γι΄ αυτή τη χώρα. Το υπερασπίζουν κάθε ώρα, κάθε μέρα.

Δείτε τις πολύ καλές φωτογραφίες του ΓΕΣ για να καταλάβετε.













































onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com