Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ BINTEO--- Nτοκουμέντο με τον ήρωα Σμηναγό Κώστα Ηλιάκη από την εκπαίδευσή του στις ΗΠΑ ...




Δείτε ένα συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο από την εκπαίδευση του ήρωα πιλότου της ΠΑ Σμηναγού (Ι) Κώστα Ηλιάκη, που έχασε την ζωή του στις 23 Μάιου του 2006 πριν από οκτώ χρόνια κοντά στην Κάρπαθο.
Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ο αδερφός του Φίλιππος Ηλιάκης, στο οποίο καταγράφεται η σκληρή εκπαίδευση του Κώστα, στην ανθρωποφυγόκεντρο κλεισμένος για 17 ολόκληρα λεπτά με πλήρη επικοινωνία με τους εκπαιδευτές, παρά το γεγονός ότι έφτασε 4 φορές τα 9G (πίεση 9φορές το βάρος του σώματος του και χωρίς φόρμα anti-g βέβαια) αντέχοντας την δοκιμασία , ήρεμος όπως πάντα.
. Ο Φίλιππος Ηλιάκης έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για την επέτειο των οκτώ ετών από τον ηρωικό θάνατο του αδερφού του που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.
«Μην στεναχωριέσαι για ότι βλέπεις από εκεί ψηλά εδώ στην γη, απλά γύρνα το κεφάλι σου αλλού, όπως έκανες πάντα... Δεν σε ξεχνάμε, μην μας ξεχάσεις............."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com