Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Επαναπατρισμός 16 αεροπόρων από το NATO προκαλεί ένταση στο ΓΕΑ και στο ΥΠΕΘΑ...




16 στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετούσαν σε θέσεις του NATO στο εξωτερικό επαναπατρίστηκαν πρόωρα και διαμαρτύρονται γι΄ αυτό. Ένας απ΄ αυτούς -ο οποίος υπηρετεί τώρα στο επιτελείο της ΑΝΥΕΘΑ Φώφης Γεννηματά- έκανε ενδικοφανή προσφυγή η οποία όμως απορρίφθηκε.

Η ηγεσία του ΓΕΑ η οποία και αποφάσισε τον πρόωρο επαναπατρισμό των στελεχών του υποστηρίζει ότι επειδή οι θέσεις που υπηρετούσαν καταργήθηκαν λόγω της νέας δομής του NATO, έπρεπε να επιστρέψουν. Οι ίδιοι όμως λένε ότι αυτό συνέβη μόνο στην ΠΑ κι όχι στον Στρατό Ξηράς και στο ΠΝ και υποστηρίζουν ότι κάποιοι στο ΓΕΑ είχαν άλλα κριτήρια.

Ποια είναι αυτά; Όπως υποστηρίζουν κάποιοι από τους θιγόμενους έχουν αδίκως χαρακτηριστεί ως “περιβάλλον Βενιζέλου” επειδή τοποθετήθηκαν με τον νόμο Βενιζέλου τον 3883/2010.

Η ηγεσία του ΓΕΑ πάντως επιμένει ότι ο επαναπατρισμός των 16 στελεχών της δεν είναι υπηρεσιακή μεταβολή.

Δείτε το έγγραφο απάντηση για την υπόθεση των 16 οι οποίοι επιμένουν ότι πρόκειται για προγκρόμ διώξεων.

















































onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com