Κυριακή 11 Μαΐου 2014

AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ;ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ,ΤΟΤΕ GOD BLESS AMERICA...





Η Conchita Wurst είναι η τρανσέξουαλ με μούσι που εκπροσώπησε την Αυστρία στην Eurovision του 2014, στην Κοπεγχάγη.
Παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμμετοχή της τρανσέξουαλ στη φετινή Eurovision, η αυστριακή κρατική τηλεόραση στήριξε την Κοντσίτα και τη διαφορετικότητα της και την απόφαση της να μην ξυριστεί.
t2
Τελικά η Conchita Wurst με το τραγούδι «Rise Like A Phoenix» κατέκτησε την πρώτη θέση της 59ης Eurovision στην Κοπεγχάγη.
t3
Η Conchita έγινε διάσημη στην Αυστρία μέσα από το talent show «Die große Chance», το 2011, τραγουδώντας το «My Heart Will Go On» της Celine Dion. Εκτός από το τραγούδι, πρόσφατα πήρε μέρος και σε δύο ριάλιτι, στο ένα εκ των οποίων δούλευε σε εργοστάσιο ψαριών και στο άλλο κλήθηκε να επιζήσει με φυλές νομάδων στη Namibia.
Η Conchita Wurst, γεννήθηκε Tom Neuwirth στις 6 Νοεμβρίου του 1988 στην Αυστρία.
Εργαζόταν ως διακοσμητής καταστημάτων και ο οποίος μπήκε στον χώρο του θεάματος μετά από την επιτυχημένη παρουσία του στο talent show, “Starmania”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com