Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

«Πλανώνται όσοι νομίζουν ότι θα σκεπάσουν το "Μπαλτάκος-gate"» ...





Η κυβέρνηση Μπαλτάκου δεν αρκεί επανέλαβε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και τόνισε ότι «όσοι νομίζουν ότι παίζοντας με την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, θα σκεπάσουν το “Μπαλτάκος-gate”, πλανώνται πλάνην οικτράν».
«Η παραίτηση Μπαλτάκου δεν αρκεί. Και το παραμύθι ότι δήθεν “ο Σαμαράς δεν ήξερε και ο Γ.Γ. της κυβέρνησης είναι ψεύτης και προδότης” δεν πείθει ούτε καν τα μικρά παιδιά. Θέλουμε να ψαχτούν τα πάντα και από τη Βουλή και από τη Δικαιοσύνη. Επιπλέον, όσοι νομίζουν ότι παίζοντας με την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, θα σκεπάσουν το “Μπαλτάκος-gate”, πλανώνται πλάνην οικτράν.
Κι όσοι επίσης νομίζουν ότι η έλευση της Μέρκελ και η στήριξή της στην κυβέρνηση θα τους κάνει καλό, ας ξέρουν ότι μάλλον σε μπούμερανγκ θα τους γυρίσει», δήλωσε στον Real FM ο κ. Παπαδημούλης.
«Ενώ τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα, με διαρροή από το Μαξίμου, εμφανιζόταν βέβαιη η έξοδος στις αγορές για ένα μικρό ποσό και με αλμυρό επιτόκιο, πριν την έλευση Μέρκελ, βγήκε σήμερα ο κ. Στουρνάρας και διέψευσε την άμεση έξοδο για πολιτικούς λόγους, σα να ήθελε να βάλει φρένο σε σχεδιασμούς που εκπορεύονται, ενδεχομένως, από το περιβάλλον Σαμαρά, για τον ίδιο τον πρωθυπουργό», ανέφερε και υπογράμμισε ότι «το πολιτικό τους παιχνίδι δεν θα τους βγει».
Κάλεσε, τέλος, τον υπουργό Οικονομικών να διευκρινίσει αν, πότε και με ποιους όρους θα βγει η Ελλάδα στις αγορές. «Αν πιστεύει ο κ. Στουρνάρας ότι με τις ευλογίες Βενιζέλου-Σαμαρά, θα βολευτεί με πενταετή θητεία στην Τράπεζα της Ελλάδας, ας μην σπεύσει», κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.





























































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com