Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Σαμαράς: Δεν ξέρω ποιούς έχει παγιδεύσει η Χ.Α.!!!




Η αγωνία στο εσωτερικό του Μεγάρου Μαξίμου είναι μεγάλη καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εικόνα για το εάν η Χρυσή Αυγή έχει και άλλες υποκλοπές στην κατοχή της ή απλώς εκβιάζει.
Σε κατάσταση νευρικής κρίσης βρίσκεται η κυβέρνηση από την προηγούμενη Τετάρτη και τη δημοσιοποίηση μέρους του διαλόγου που είχε ο Τάκης Μπαλτάκος με τον Ηλία Κασιδιάρη.
Ο εκβιασμός της Χρυσής Αυγής που παγίδευσε τον συνομιλητή της μοιάζει να έχει αποτέλεσμα διαλυτικό για το πολιτικό σκηνικό. Η Ν.Δ. βρίσκεται να υποχωρεί στις δημοσκοπήσεις, σε σχέση με την περίοδο προ αποκάλυψης, ο ΣΥΡΙΖΑ να καταγράφει μικρά κέρδη και η Χρυσή Αυγή να αναδεικνύεται σε διαμορφωτή του πολιτικού σκηνικού.
Η αγωνία στο εσωτερικό του Μεγάρου Μαξίμου είναι μεγάλη καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εικόνα για το εάν η Χρυσή Αυγή έχει και άλλες υποκλοπές στην κατοχή της ή απλώς εκβιάζει. Η συντριπτική, ωστόσο, πλειοψηφία των πολιτικών στελεχών εκτιμά ότι το πλέον πιθανό σενάριο είναι οι χρυσαυγίτες να έχουν και άλλα στοιχεία, άγνωστου περιεχομένου και αξίας. Κι αυτό συνάγεται από το γεγονός ότι η δημοσιοποίηση μίας συνομιλίας που είχε καταγραφεί τον Οκτώβριο μετά από 6 μήνες καταδεικνύει, αν μη τί άλλο, ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο.
Επιπλέον στοιχείο εναντίον της κυβέρνησης είναι και το ότι η Χρυσή Αυγή μπορεί να δίνει στη δημοσιότητα αποσπάσματα μόνον των όποιων καταγεγραμμένων συνομιλιών και ότι το σύνολό τους, οδηγώντας – μέσω μοντάζ – στο συμπέρασμα που εξυπηρετεί τα πολιτικά της σχέδια.
Την Παρασκευή, οι κ.κ. Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος επεδίωξαν να δώσουν την εικόνα ότι η κυβέρνηση αφήνει πίσω της το περιστατικό Μπαλτάκου. Αυτή δεν είναι αλήθεια. Στο εσωτερικό του Μαξίμου, η συζήτηση ήταν έντονη και αποκαλυπτική.
•             “Γνωρίζεις ή υποπτεύεσαι ποιούς άλλους μπορεί να έχει γράψει ο Κασιδιάρης;” φέρεται να ρώτησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τον Πρωθυπουργό.
•             “Δεν ξέρω. Δεν ξέρω ποιοί άλλοι μπορεί να έχουν παγιδευτεί” φέρεται να απάντησε ο Πρωθυπουργός.
Είναι, λοιπόν, προφανές ότι τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί...















































































newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com