Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ρομά επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν λιμενικό στην Πρέβεζα ...





Επίθεση από Ρομά δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης ένας λιμενικός στην Πρέβεζα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, ο λιμενικός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, βρίσκονταν στο λούνα πάρκ μαζί με τα παιδιά του.
Κάποια στιγμή το ένα από τα παιδιά δέχθηκε χτύπημα από μια... πατάτα την οποία φέρεται να εκσφενδόνισαν Ρομά που είχαν κατασκηνώσει λίγα μέτρα μακριά.
Ο λιμενικός που αντιλήφθηκε την επιθετική κίνηση ζήτησε το λόγο από τους «δράστες», τρεις εκ των οποίων του επιτέθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε του τρεις άνδρες.Ο λιμενικός παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com