Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Συγκέντρωση αποστράτων στην Ευελπίδων αύριο ...



Σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων καλούν απόστρατοι αύριο που είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της αγωγής του ΜΤΝ κατά της Τράπεζας της Ελλάδας για το PSI. Η δίκη θα γίνει απ΄ ότι φαίενται παρά την απεργιακή κινητοποίηση που έχουν οι δικαστικοί γραμματείς.


Ποιοι καλούν:

Συνάδελφοι,
Όπως πιθανόν να γνωρίζετε, την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014, στο Πρωτοδικείο Αθηνών (πρώην Σχ. Ευελπίδων)  διεξάγεται η δίκη για την αγωγή του ΜΤΝ κατά της ΤτΕ, για το  PSI, που εξανέμισε κατ’ αρχήν, 76 εκατομμύρια από το ΜΤΝ, 56 περίπου εκατομμύρια από το ΜΤΣ και 52 περίπου εκατομμύρια από το ΜΤΑ! 
Η δίκη αυτή δεν αφορά μόνο στα στελέχη του ΠΝ, αλλά έχει ιδιαίτερη σημασία και για τα τρία Μετοχικά μας Ταμεία. 
Επειδή δεν υπάρχει καμία οργανωμένη κίνηση από κάποιο φορέα, 
Αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία
να καλέσουμε όλα τα εν ενεργεία και αποστρατεία στελέχη των
Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 στις 08.45
απέναντι από την κεντρική είσοδο των Δικαστηρίων για να δηλώσουμε την παρουσία μας και την αποφασιστικότητα μας να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούμαστε.
Προτιθέμεθα να παρακολουθήσουμε τη δίκη και να δείξουμε πως είμαστε παρόντες. 
Η απουσία μας θα σημαίνει πως αδιαφορούμε και τους  τα χαρίζουμε!
Είναι καθήκον μας να είμαστε όλοι εκεί!
Ας δείξουμε ότι είμαστε πραγματικά πολλοί και ενωμένοι!
ΠΡΟΣΟΧΗ! Επειδή υπάρχει πληροφορία ότι την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 απεργούν οι δικαστικού γραμματείς, η δίκη πιθανόν να αναβληθεί. Παρακαλούμε παρακολουθήστε τα μέσα πληροφόρησης τις επόμενες ημέρες, ώστε να ενημερωθείτε σχετικά.

ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ
































onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com