Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

"Ο λαός σας αγαπά, δεν είστε από «τζάκι»" ...



Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε την Τετάρτη στο προεδρικό μέγαρο τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, τη στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και τους πρόσφατα προαχθέντες αντιστρατήγους, αντιναυάρχους και αντιπτεράρχους.
Ο Κάρολος Παπούλιας τους καλωσόρισε και συνεχάρη όσους ανέλαβαν τα νέα τους καθήκοντα, ενώ υπογράμμισε πως η Πολιτεία τρέφει μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό στις Ένοπλες Δυνάμεις και το έργο τους.
«Και το έργο σας είναι πολύ σημαντικό για τον ελληνικό λαό και για την Ελλάδα. Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις σε μια περίοδο που χειμάζεται από κρίσεις και δοκιμασίες είναι πολύ σημαντικό για την οποιαδήποτε διπλωματική πρωτοβουλία της Ελλάδος σε διεθνές επίπεδο. Επίσης, ο ελληνικός λαός -και αυτό είναι σημαντικό, μην το ξεχνάτε- σας περιβάλλει με μια ιδιαίτερη αγάπη» ανέφερε ο Πρόεδρος.
«Είστε παιδιά αυτού του λαού. Δεν προέρχεστε από τζάκι. Είστε γεννήματα και θρέμμα ενός λαού, που αγωνίστηκε και αγωνίζεται με τον ιδρώτα του» συμπλήρωσε ο κ. Παπούλιας.
















http://armynews.gr/?p=18298

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com