Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Για πόσο ακόμη θα φυλάνε…σκοπιά στον Χολαργό οι πεζοναύτες κ.Αβραμόπουλε;





Μήπως είναι ώρα οι Ειδικές Δυνάμεις που ο “κόκκινος Πάνος” έφερε να…φυλάνε το Πεντάγωνο μετά από την είσοδο εργαζομένων του Σκαραμγκά, να επιστρέψουν στις μονάδες τους;
575 Τάγμα Πεζοναυτών και άνδρες της 71ης Ταξιαρχίας ήρθαν άρον άρον να φυλάνε το Πεντάγωνο ,μετά από τα γεγονότα που “σημάδεψαν” και την θητεία Κωσταράκου με την γνωστή φωτογραφία με την ντουντούκα.
Εκτός από το αστείο του θεάματος το προσωπικό των ειδικών δυνάμεων είναι πολύτιμο και υποθέτουμε ότι δεν έχει αλλάξει η αποστολή του . Δεν τους έχουμε να φυλάνε σκοπιές και να κάνουν ….αγγαρείες . Το πόσο ταλαιπωρούνται οι μονάδες τους όταν χάνουν σημαντικό αριθμό ανδρών που πάνε να …φυλάξουν Χολαργό θα πρέπει κάποιος να το πει στον Αβραμόπουλο . Κάποιος αρχηγός ας πούμε. Το ΓΕΣ είχε αρχηγό Ειδικών Δυνάμεων ,τον Τσέλιο που ήξερε το θέμα αλλά δεν του άρεσε να μιλά. Και ο “νέος” των Ειδικών Δυνάμεων είναι και θεωρείτε σοβαρός και μοντέρνος αξιωματικός. Μήπως να εξηγήσει στον Αβραμόπουλο ότι δεν πάει άλλο;










http://armynews.gr/?p=16457

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com