Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Άγρια δολοφονία υπαξιωματικού του Στρατού στην Κάρπαθο - Έρευνες απο Αστυνομία ...




Νεκρός, σε μία λίμνη αίματος μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην Κάρπαθο, βρέθηκε 35χρονος μόνιμος υπαξιωματικός του Στρατού ο οποίος υπηρετούσε στο νησί το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύπτει η ''Ροδιακή'' η τραγωδία, έγινε γνωστή αργά χθες το βράδυ και αμέσως σήμανε συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία.
Στο νησί έχει μεταβεί κλιμάκιο εξειδικευμένων αστυνομικών της σήμανσης και της ασφάλειας Ρόδου και οι έρευνες βρίσκονται αυτή την ώρα σε πλήρη εξέλιξη. Στο νησί επίσης θα κληθεί και ιατροδικαστής, ενώ από τα μέχρι στιγμής ευρήματα, πρόκειται για στυγερή δολοφονία.
Η αστυνομία του νησιού, ειδοποιήθηκε στις 12 παρά πέντε χθες το βράδυ από το Κέντρο Υγείας Καρπάθου, ότι άτομο βρίσκεται βαριά τραυματισμένο στο σπίτι του. Όταν έφθασαν εκεί αστυνομικοί και νοσηλευτές ήταν πλέον αργά.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και δεν αποκλείεται να υπάρξει αποτέλεσμα εντός των επόμενων ωρών...











defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com