Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Το Ειρηνοδικείο Πρέβεζας κούρεψε κατά 96% το χρέος δανειολήπτη!!!





Μια «απόφαση- σταθμό» έλαβε το Ειρηνοδικείο Πρέβεζας, βάσει της οποίας «κουρεύεται» κατά 96% το χρέος δανειολήπτη που ανερχόταν στο χρηματικό ποσό των 180 χιλιάδων ευρώ. 

Ο μακροχρόνια άνεργος δανειολήπτης, κατέφυγε στο Ειρηνοδικείο Πρέβεζας και συγκεκριμένα στις διατάξεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά .

Σύμφωνα με την δημοτική ραδιοφωνία της πόλης,το Ειρηνοδικείο αφού δίκασε την υπόθεση του δανειολήπτη, τον δικαίωσε και αναγνώρισε τα τεράστια οικονομικά προβλήματά του, εκδίδοντας την εν λόγω απόφαση, δια της οποίας διέγραψε από τις προαναφερόμενες οφειλές του δανειολήπτη το ποσό εκατόν εβδομήντα τριών χιλιάδων εκατόν ενενήντα πέντε ευρώ και δώδεκα λεπτών (173.195,12€), αφήνοντας προς αποπληρωμή σε 48 άτοκες δόσεις μόλις το ποσό των επτά χιλιάδων διακοσίων ευρώ (7.200,00€).

Την υπόθεση χειρίστηκε ο δικηγόρος Πρέβεζας Μιχάλης Ι. Τσεντσερής.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com