Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ.





Μετά την επανεμφάνιση της Αλ Κάιντα και του ηγέτη της Αλ Ζαχραουί ο οποίος καλεί τους μουσουλμάνους όλου του κόσμου να σταματήσουν «τα εγκλήματα της Αμερικής και των συμμάχων της κατά των μουσουλμάνων όλου του κόσμου», η Ευρώπη βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού.
Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, το ηχογραφημένο μήνυμα το Αλ Ζαχραουί, καλεί τους μουσουλμάνους να πάρουν εκδίκηση για όλα τα «εγκλήματα της Αμερικής και των συμμάχων της κατά της Παλαιστίνης, του Ιράκ, της Υεμένης, του Μάλι και του Αφγανιστάν».
Το αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε παγκόσμια ταξιδιωτική οδηγία για ενδεχόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις, ενώ μετά τις ΗΠΑ, η Γερμανία και η Βρετανία αύριο και μεθαύριο βάζουν λουκέτο στις πρεσβείες τους σε επικίνδυνες περιοχές.


makelio.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com