Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΡΙΟΥ.




ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.
1.Ο ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΣΟΧΩΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΚΑΙ ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΑΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΧΕΙ. 2.ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΒΟΣΚΟΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ. 3.ΤΟ ΚΕΡΑΣΟΧΩΡΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΕΣ.Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΩΔΗΣ.ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΣΟΧΩΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΛΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΟΡΙΟΣ ΓΡΑΜΜΗ. 4.ΕΚΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΥΠΗΡΧΕ ΦΥΛΑΚΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑ "ΣΑΙΝΙΑ" ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΑΚΡΗ... 5.ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΛΟΓΙΚΑ-ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ 550-600 ΜΕΤΡΩΝ ΥΨΟΜΕΤΡΟ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΕΧΕΙ. ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ή ΑΝ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΑ ΧΩΡΙΑ...ΑΡΑ ΤΕΛΟΣ. Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ-ΚΑΙ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ-ΤΟΝ ΙΛΙΡ ΚΟΥΠΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ/ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ/Ο ΔΡΑΠΕΤΗΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΞΕΦΥΓΕΙ...ΟΨΟΜΕΘΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com