Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Ο Σίμος Κεδίκογλου διόρισε το... αίσθημα του (girlfriend) στο γραφείο του! (ΦΕΚ).



Από GBAL 

Απίστευτο και όμως Ελληνικό και δη παλαιοπαραπολιτικό και προσβλητικό της αξιοπρέπειάς μας. Διαβάζουμε στο διαδίκτυο και δη στην  ιστοσελίδα parapolitika.gr,  ότι ακόμη και σήμερα, στην εποχή των μνημονίων και της "αυστηρής" απαγόρευσης διορισμών στο δημόσιο, ο νεποτισμός, η περιφρόνηση στο κοινό αίσθημα, η αδιαφορία  για την άποψη των "δουλοπάροικων", που υποφέρουν εξευτελιστικά την εφαρμογή των "εξυγιαντικών" μέτρων που τους "σώζουν" μέχρι να επέλεθει το μοιραίο, ο νεποτισμός λοιπόν των κυβερνώντων καλά κρατεί και μας προκαλεί βάναυσα.
 
Έτσι λοιπόν φαίνεται ότι είναι πολύ ερωτευμένος  το τελευταίο διάστημα ο Υπουργός κ. Σίμος Κεδίκογλου, με την 28χρονη οικονομολόγο κ. Μαντώ Κόλλια.  Η νεαρή Μεσσήνια στην καταγωγή, του έχει πάρει μάλιστα τόσο πολύ τα μυαλά, που ο υπουργός είπε να την βολέψει με έναν δωράκι- διορισμό και μάλιστα στο γραφείο του, ώστε  η αγαπημένη του να είναι όλη την ώρα μαζί του
Αν πάντως οι κυβερνητικοί βολεύουν μέχρι και το...αίσθημα τους (girlfriends) , τότε δεν θέλουμε καν να φανταστούμε τι θα γίνεται με γυναίκες και παιδιά,κουμπάρους, φίλους κλπ. 
Και για την απόδειξη του γεγονότος αυτού, ιδού και το "πειστήριο του εγκλήματος" (το ΦΕΚ ). 
Εις υγεία των (Ελλήνων) κορόιδων!!!!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com